COPYWRITING IKLAN PERCUMA

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha RashidiAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahun 2017 ini adalah tahun untuk kita lebih fokus. Bagi anda yang ingin melangkah lebih jauh, pastinya menginginkan usaha yang berterusan dan hasil yang berbaloi.

Bermula Januari ini, saya juga akan membuka tirai baru yang lebih cantik, lebih berkualiti dalam servis yang ingin saya tawarkan dengan harga mampu dimiliki.

Bagi anda yang berniaga online namun tiada masa untuk menulis ayat iklan atau anda tidak ada idea untuk menulis content marketing , boleh dapatkan servis PERCUMA daripada saya sepanjang Januari ini. 

Saya ingin tawarkan kepada anda copywriting yang bersesuaian untuk produk anda sepanjang Januari ini. Ini adalah tahun permulaan saya membuka peluang kepada sahabat rakan niaga yang tiada masa atau tidak mahir menyusun ayat iklan dengan baik. 

Ayat iklan yang bagus adalah yang dapat menarik minat pembaca untuk melanggan daripada kita. Ramai peniaga separuh masa yang tidak berkesempatan mengemaskini Fan Page atau FB personal dengan ayat iklan yang bagus. Ada pula yang sepenuh masa , mungkin tidak ada kakitangan menulis ayat iklan atau storytelling. Bukan semua benda kita mampu lakukan sendirian. Saya datang untuk bantu anda.

Membina ayat iklan memerlukan daya fikir yang fokus dan kreatif. Izinkan saya memberi khidmat percuma sepanjang Januari ini untuk meringankan kerja anda. Salam Perkenalan dari saya , Dhuha Rashidi.
Penulis Baru Copywriting 2017

Comments

  1. Assalamualaikum..... salam 1Malaysia
    saya nak tanya tentang servis buat ayat iklan percuma...
    boleh bg info... tq

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam.terima kasih adryan. Untuk januari february telah ditutup dan akan dimulakan semula pada Mei dan Jun

    ReplyDelete

Post a Comment

Saya suka jika anda yang mengunjungi blog saya meninggalkan jejak disini. Segala perkongsian saya adalah pandangan peribadi sahaja.

Popular Posts