PERKHIDMATAN SEWA MESIN CUCI CAR SEAT

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi
Bagi anda yang ingin mendapatkan perkhidmatan sewa mesin cuci karpet boleh menghubungi kami di 019-399 6060 Encik Ikhwan.
.

Kami menawarkan sewaan dengan harga berpatutan. Hanya RM110 sehari (tidak termasuk caj pengangkutan), anda sudah jimat wang. Bukan sahaja mencuci karpet sekaligus boleh mencuci car seat, sofa atau tilam. Mesin yang kami gunakan adalah dari jenama KARCHER yang berkualiti untuk cucian berat. 
.

Macamana nak sewa ?

Mudah saja. Hubungi nombor tertera (Encik Ikhwan) untuk berbincang tentang tarikh dan hari sewaan, caj penghantaran , lokasi dan cara penggunaan. Team kami akan menghantar ke lokasi yang anda berikan mengikut perjanjian. 
.

Sewaan mesin cuci ini adalah selama 24 jam. Dalam tempoh itu, anda bole mencuci seberapa mampu anda samada car seat, karpet , sofa atau tilam. Banyak testimoni kami antaranya ibu pejabat polis , sekolah sekolah rendah dan menengah , juga individu yang berminat mencuci sendiri.
.

Kenapa cuci sendiri ?

Kerana ianya lebih menjimatkan wang. Jika dibandingkan dengan harga yang terdapat di kedai - kedai cucian car seat atau sofa. Sungguh berbaloi. Anda semestinya akan puas hati dengan cucian anda sendiri.

Hubungi kami untuk tempahan sewaan.Tengoklah abang polis ni sambil pegang pistol sambil mencuci. Semangat betul.

Di bawah ni pula, customer dari Puncak Alam, cuci kereta selepas isterinya terbersalin didalam kereta. Ma sha Allah. Dia sendiri puas hati dengan cuciannya sendiri. 


Layari Facebook kami di : www.facebook.com/cucicuciempire
terima kasih kerana LIKE page kami.


Comments

  1. Uhh ini perkhidmatan yang memang rare ... ada ehh yang sewakan mesin cuci .. setahu saya, sewa lori, sewa jengkaut ada la .. hehehe...
    ...
    Elok pun basuh sendiri ... leh eksesais sihatkan tubuh badan. Pastu .. puas hati sbb sendiri yang dok cuci.

    ReplyDelete

Post a Comment

Saya suka jika anda yang mengunjungi blog saya meninggalkan jejak disini. Segala perkongsian saya adalah pandangan peribadi sahaja.

Popular Posts