NAK KAMI CUCI ATAU ANDA CUCI SENDIRI ?

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Eh, jarang betul saya update pasal Team kami yang sungguh komited kehulu kehilir melaksanakan tugas.

Apalagi kalau bukan Cuci Cuci Empire. Menawarkan perkhidmatan sewaan mesin cucian sesuai untuk mencuci karpet. Ya kan, bukan mudah nak cuci karpet sendiri kalau tiada alatan yang sesuai?

.
Bukan tu sahaja tau. Mesin cucian kami ni sesuai juga untuk cuci car seat.

Eh eh chup!

Kalau anda tak ada masa nak cuci sendiri, team kami boleh bantu anda kasi cuci sampai suci.

Alangkah lebih baik dan menjimatkan jika anda sewa mesin dari kami dan cuci sendiri. Lagi puas hati.

Sewaan mesin hanya RM120 sahaja untuk 24jam.

Berbaloi. Sekarang semuanya dah mudah. Tak perlu anda beli mesin cuci industri sampai ribu riban semata mata nak cuci sesekali.

Tak perlu juga anda hantar ke car wash untuk cuci carseat atau hantar ke dobi untuk cuci karpet.

Dengan Cuci Cuci ada yang menjimatkan. Hubungi team kami dan tempah tarikh anda sekarang.

019-399 6060

Comments

Popular Posts