Skip to main content

PAKEJ KEAHLIAN POWERGOLD RM299

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Semalam , 9 Januari 2017 , Powergold telah melancarkan satu pakej baru yang diberi nama #JomBusiness . Bila saya mendapat pengumuman itu, hati saya berasa lega kerana syarikat sentiasa membuat penambahbaikan di dalam Powergold.

Bagi saya, pakej Jom Business ini sangat sesuai bagi mereka yang mahu serius didalam perniagaan Powergold. Untuk melayakkan para ahli Powergold mendapat bonus, ahli tersebut mestilah mendaftar kaki C. Bab ini saya akan ceritakan pada entri yang lain.


Pakej JOm Busines ini juga sangat sesuai untuk mereka yang hanya mahu saving emas setiap bulan tanpa melakukan trading atau networking. Tetapi, pakej ini juga merupakan satu peluang sangat baik untuk anda yang mencari modal perniagaan yang rendah dalam perniagaan emas.

Bagi pakej ini, benefit yang anda bakal dapat sama seperti pakej Gold RM380. Tentu sekali ini sangat menjimatkan. Peluang inilah yang perlu anda ambil sekarang jika anda mencari pakej perniagaan modal yang rendah. 

Untuk maklumat lanjut , boleh terus menghubungi saya. Saya Dhuha, menjalankan perniagaan emas Powergold sepenuh masa. Merupakan stokis Powergold.biz . Jika anda mendaftar keahlian dengan Dhuha Kaya Gold, anda akan memperolehi ilmu emas secara percuma . Kelas-kelas ilmu niaga, kelas personal branding, dan cara membuat marketing dalam perniagaan. Sila hubungi saya segera untu pertanyaan.

Salam perkenalan.


Comments

Popular posts from this blog

10 CADANGAN HADIAH PENGANTIN

Teks : Dhuha Rashidi

Ahhaaaa, dah pening ya nak beri apa pada pasangan pengantin. Dapat pula pasangan pengantin tu nanti sahabat baik kita, sepupu kita, adik beradik kita, orang yang kita hargai sangat. .
Kita nak beri mereka sesuatu yang istimewa. Tapi, kita sendiri pun buntu. .
Tidak mengapa. Saya tolong berikan idea. Mana tahu awak rasa berkenan salah satu kan?
IDEA HADIAH YANG RARE
1. SET PINGGAN MANGKUK.
Ini dirasakan ramai orang telah buat. Ia mudah dan murah. Senang nak bungkus kerana sudah berkotak. Boleh juga ditukar kepada set gelas dan sebagainya.
2. DAPUR GAS
Sebenarnya , untuk pasangan pengantin baru, keperluan gas adalah satu perkara yang mustahak. Untuk membeli gas baru memerlukan kos. Kita bokeh bantu pasangan baru nikah dengan hadiahkan mereka gas dan dapur.
3. BARANG ELEKTRIK
Ini juga hadiah yang sudah biasa di beri kepada pasabgan pengantin. Contoh barangan elektrik adalah seperti blander, iron, kettle , pembakar roti dan sebagainya yang berguna untuk keperluan hari…

HADIAH PENGANTIN BAWAH RM50

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Minggu ini saya ligat menyiapkan tempahan untuk hadiah hari perkahwinan bulan Mac ini.
.

Musim cuti sekolah tiba lagi. Jadi padatlah jadual jemputan kenduri sepanjang minggu kan?
.

Saya berpeluang memeriahkan majlis perkahwinan dengan hadiah yang sangat mesra ekonomi ini. Hadiah perkahwinan bawah RM50.
.

Inilah contoh tulisan khat yang akan di framekan esok. Adik ni tempah saiz A4 dengan harga RM49 .

Unik kan?



TIPS AJAR ANAK JAWI

Teks:  Dhuha RashidiTerima kasih atas respon minat kalian berkaitan #tip ajar anak jawi.Demi melihat tulisan jawi terus hidup, ini adalah usaha kecil saya berkongsi secebis ilmu jawi yang tidak seberapa banyak ini. Mahir membaca dan menulis jawi ini eloknya dimulakan dari awal usia. Saya kongsikan sedikit tip asas bagaimana nak ajar anak pandai membaca dan menulis jawi.1. Sebelum anak pandai membaca mereka tentunya perlu mengenal beza huruf arab dan huruf jawi. Juga perlu diperkenalkan huruf jawi aturan za'aba. ( ini saya akan kongsikan pada posting lain)2. Memperkenalkan huruf-huruf gubalan Melayu. Kedudukan titik, bentuk huruf dan susunannya agar tidak tersalah.3. Memperkenalkan kelompok huruf jawi. Ada huruf bersambung dan tidak boleh disambungkan. Huruf berumah. Kedudukan titik huruf , tanda baca dan penomboran.4. memperkenalkan bunyi suku kata terbuka menggunakan carta suku kata jawi. Tentunya ini perlukan latihan yang kerap dan kreatif.5. Latihan menulis mengikut cara yang s…