Skip to main content

INI IDEA NAK BAGI HADIAH YANG UNIK TAPI MURAH

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Jika anda telah mengunjungi blog saya ini, anda beruntung kerana dipertemukan dengan blog hasil seni yang semestinya buat anda 'wow'.

Anda sedang mencari idea hadiah yang menarik tapi murah untuk insan tersayang dan terpenting dalam hidup anda? Koleksi ini tentunya benar benar menarik dan sudah pastinya murah. 

Khat yang saya buat ini adalah tempahan dari seorang sahabat saya tujuannya untuk menghadiahkan sempena hari pernikahan temannya. Sudah selalu benar berikan barangan yang biasa di berikan orang lain, sahabat saya ini mahu berikan sesuatu yang lebih istimewa.

KHAT NAMA PASANGAN ini sudah tentulah yang paling unik yang jarang orang lain berikan. 

Sesuai dijadikan hadiah
1. hantaran perkahwinan
2. hadiah buat pasangan
3. hadiah konvokesyen
4. hadiah harijadi
5. hadiah kenangan dan perpisahan
6. cenderahati penghargaan

dan macam macam lagi.



Namun, tidaklah bermaksud jika anda mahu menempah khat ini perlu menulis nama pasangan. Andai kata ada ayat lain yang anda hajati, boleh beritahu saya untuk perbincangan saiz, harga, dan design. 

Sekarang, dah dapat idea kan nak bagi hadiah yang unik tapi murah ?
save nombor saya 019-2095522 . atau layari Facebook Dhuha Rashidi. 


Comments

Popular posts from this blog

10 CADANGAN HADIAH PENGANTIN

Teks : Dhuha Rashidi

Ahhaaaa, dah pening ya nak beri apa pada pasangan pengantin. Dapat pula pasangan pengantin tu nanti sahabat baik kita, sepupu kita, adik beradik kita, orang yang kita hargai sangat. .
Kita nak beri mereka sesuatu yang istimewa. Tapi, kita sendiri pun buntu. .
Tidak mengapa. Saya tolong berikan idea. Mana tahu awak rasa berkenan salah satu kan?
IDEA HADIAH YANG RARE
1. SET PINGGAN MANGKUK.
Ini dirasakan ramai orang telah buat. Ia mudah dan murah. Senang nak bungkus kerana sudah berkotak. Boleh juga ditukar kepada set gelas dan sebagainya.
2. DAPUR GAS
Sebenarnya , untuk pasangan pengantin baru, keperluan gas adalah satu perkara yang mustahak. Untuk membeli gas baru memerlukan kos. Kita bokeh bantu pasangan baru nikah dengan hadiahkan mereka gas dan dapur.
3. BARANG ELEKTRIK
Ini juga hadiah yang sudah biasa di beri kepada pasabgan pengantin. Contoh barangan elektrik adalah seperti blander, iron, kettle , pembakar roti dan sebagainya yang berguna untuk keperluan hari…

HADIAH PENGANTIN BAWAH RM50

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Minggu ini saya ligat menyiapkan tempahan untuk hadiah hari perkahwinan bulan Mac ini.
.

Musim cuti sekolah tiba lagi. Jadi padatlah jadual jemputan kenduri sepanjang minggu kan?
.

Saya berpeluang memeriahkan majlis perkahwinan dengan hadiah yang sangat mesra ekonomi ini. Hadiah perkahwinan bawah RM50.
.

Inilah contoh tulisan khat yang akan di framekan esok. Adik ni tempah saiz A4 dengan harga RM49 .

Unik kan?



SEWA MESIN CUCI KARPET

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Sepanjang minggu ini klien kami adalah dari geng geng ofis yang nak cuci karpet ofis. Yang kami lihat, jika mereka menelefon untuk tempahan mesin cuci, terus sewa sekali dengan team cce.




Ada yang tak mampu nak cuci sendiri kan? Serahkan saja pada kami untuk tidak memenatkan.  .
Bermakna, CCE beri anda dua pilihan. Samada mahu cuci sendiri atau kami yang akan cucikan.  .
Cuci sendiri memang lebih jimat. Lebih puashati kerana sentuhan cucian tangan sendiri. Tapiiiii, jika anda sudah kekurangan masa atau kurang tenaga kerja, kami sedia bila bila masa memberi khidmat. .

Bezanya, caj perkhidmatan akan naik bertambah. Namun, ia tetap masih berbaloi dengan harga sewaan ini. .
Penghantaran pula akan dikenakan mengikut lokasi. Kami membuka sewaan mesin cuci karpet ini di kawasan sekitar Lembah Klang.  .
Sewa selama 24jam anda boleh cuci sepuas hati atau kongsi kongsi. .
Atau. Sewa sekali dengan team CCE, kami datang cuci cuci. Okey okey ?
Untuk booking…