Skip to main content

SERVIS COPYWRITING BUAT AYAT IKLAN

Teks : Dhuha Rashidi

Assalamualaikum

PEMBERITAHUAN .

Bermula dari bulan OKTOBER 2017 ini saya mengambil semula sebarang servis berkaitan content marketing, copywriting, dan storytelling untuk anda yang tak cukup masa nak siapkan sendiri.

Saya faham, ramai tak cukup masa nak update status setiap hari. Bukan pasal malas, tapi sebab tak ada ayat yang tersedia. Okey faham tuuu.

Bila dah takde konten, mudah jer rasa blur kan? Sebab tu saya nak bantu anda yang serius buat bisnes tapi MEMANG tak sempat nak buat semua ni SENDIRI.

Jadi saya menawarkan kepada anda sesiapa sahaja yang TAK ADA MASA buat sendiri . Tak berapa MAHIR BUAT ayat iklan. Memang tak berapa nak kreatif fikir ayat best.

Detail adalah seperti berikut :

1. SERVIS CONTENT MARKETING [ RM 590 ]

Apa yang anda dapat dalam pakej ini:

a) 30 status berisi untuk FB ikut niche anda
b) 4 Copywriting ayat iklan yang mampu tarik minat orang.
c) 3 Storytelling ayat menjual dalam bentuk cerita.
d) 5 Jenis konten berkaitan TIP, PANDUAN, CARA, CIRI yang berkaitan produk anda.
e) FREE 1 video berkaitan produk anda.

Atau anda boleh pilih yang ini sahaja.

2. SERVIS COPYWRITING [ RM 100 ]
Untuk SATU (1) copywriting.

3. SERVIS STORYTELLING [RM150]
Untuk SATU (1) storytelling.

4. SERVIS AYAT STATUS BERISI

Detail seperti berikut:
Satu perenggan ada 4 -5 baris.

2 perenggan   - RM5
4 perenggan - RM10
Lebih 5 perenggan -RM15

Untuk SATU (1) status.

ATAU

Ambil saja pakej ini

RM 195 untuk 30 status FB BERISI.

Servis ini sesuai untuk FB Personal dan FB PAGE .

Produk yang diterima ialah berkaitan :
1. Perkhidmatan
2. Kewangan
3. Pakaian muslimah
4. Tudung
5. Seni
6. E-book
7. Buku
8. Produk kesihatan
9. Makanan
10. Lain-lain jika bersesuaian.

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK PERBINCANGAN LANJUT.

0192095522

Jika whatsapp sila beritahu nama dan untuk servis penulisan.

Terima kasih.

Comments

Post a Comment

Saya suka jika anda yang mengunjungi blog saya meninggalkan jejak disini. Segala perkongsian saya adalah pandangan peribadi sahaja.

Popular posts from this blog

10 CADANGAN HADIAH PENGANTIN

Teks : Dhuha Rashidi

Ahhaaaa, dah pening ya nak beri apa pada pasangan pengantin. Dapat pula pasangan pengantin tu nanti sahabat baik kita, sepupu kita, adik beradik kita, orang yang kita hargai sangat. .
Kita nak beri mereka sesuatu yang istimewa. Tapi, kita sendiri pun buntu. .
Tidak mengapa. Saya tolong berikan idea. Mana tahu awak rasa berkenan salah satu kan?
IDEA HADIAH YANG RARE
1. SET PINGGAN MANGKUK.
Ini dirasakan ramai orang telah buat. Ia mudah dan murah. Senang nak bungkus kerana sudah berkotak. Boleh juga ditukar kepada set gelas dan sebagainya.
2. DAPUR GAS
Sebenarnya , untuk pasangan pengantin baru, keperluan gas adalah satu perkara yang mustahak. Untuk membeli gas baru memerlukan kos. Kita bokeh bantu pasangan baru nikah dengan hadiahkan mereka gas dan dapur.
3. BARANG ELEKTRIK
Ini juga hadiah yang sudah biasa di beri kepada pasabgan pengantin. Contoh barangan elektrik adalah seperti blander, iron, kettle , pembakar roti dan sebagainya yang berguna untuk keperluan hari…

HADIAH PENGANTIN BAWAH RM50

Teks : Dhuha Rashidi
Foto : Dhuha Rashidi

Minggu ini saya ligat menyiapkan tempahan untuk hadiah hari perkahwinan bulan Mac ini.
.

Musim cuti sekolah tiba lagi. Jadi padatlah jadual jemputan kenduri sepanjang minggu kan?
.

Saya berpeluang memeriahkan majlis perkahwinan dengan hadiah yang sangat mesra ekonomi ini. Hadiah perkahwinan bawah RM50.
.

Inilah contoh tulisan khat yang akan di framekan esok. Adik ni tempah saiz A4 dengan harga RM49 .

Unik kan?



TIPS AJAR ANAK JAWI

Teks:  Dhuha RashidiTerima kasih atas respon minat kalian berkaitan #tip ajar anak jawi.Demi melihat tulisan jawi terus hidup, ini adalah usaha kecil saya berkongsi secebis ilmu jawi yang tidak seberapa banyak ini. Mahir membaca dan menulis jawi ini eloknya dimulakan dari awal usia. Saya kongsikan sedikit tip asas bagaimana nak ajar anak pandai membaca dan menulis jawi.1. Sebelum anak pandai membaca mereka tentunya perlu mengenal beza huruf arab dan huruf jawi. Juga perlu diperkenalkan huruf jawi aturan za'aba. ( ini saya akan kongsikan pada posting lain)2. Memperkenalkan huruf-huruf gubalan Melayu. Kedudukan titik, bentuk huruf dan susunannya agar tidak tersalah.3. Memperkenalkan kelompok huruf jawi. Ada huruf bersambung dan tidak boleh disambungkan. Huruf berumah. Kedudukan titik huruf , tanda baca dan penomboran.4. memperkenalkan bunyi suku kata terbuka menggunakan carta suku kata jawi. Tentunya ini perlukan latihan yang kerap dan kreatif.5. Latihan menulis mengikut cara yang s…