SERVIS COPYWRITING BUAT AYAT IKLAN

Teks : Dhuha Rashidi

Assalamualaikum

PEMBERITAHUAN .

Bermula dari bulan OKTOBER 2017 ini saya mengambil semula sebarang servis berkaitan content marketing, copywriting, dan storytelling untuk anda yang tak cukup masa nak siapkan sendiri.

Saya faham, ramai tak cukup masa nak update status setiap hari. Bukan pasal malas, tapi sebab tak ada ayat yang tersedia. Okey faham tuuu.

Bila dah takde konten, mudah jer rasa blur kan? Sebab tu saya nak bantu anda yang serius buat bisnes tapi MEMANG tak sempat nak buat semua ni SENDIRI.

Jadi saya menawarkan kepada anda sesiapa sahaja yang TAK ADA MASA buat sendiri . Tak berapa MAHIR BUAT ayat iklan. Memang tak berapa nak kreatif fikir ayat best.

Detail adalah seperti berikut :

1. SERVIS CONTENT MARKETING [ RM 590 ]

Apa yang anda dapat dalam pakej ini:

a) 30 status berisi untuk FB ikut niche anda
b) 4 Copywriting ayat iklan yang mampu tarik minat orang.
c) 3 Storytelling ayat menjual dalam bentuk cerita.
d) 5 Jenis konten berkaitan TIP, PANDUAN, CARA, CIRI yang berkaitan produk anda.
e) FREE 1 video berkaitan produk anda.

Atau anda boleh pilih yang ini sahaja.

2. SERVIS COPYWRITING [ RM 100 ]
Untuk SATU (1) copywriting.

3. SERVIS STORYTELLING [RM150]
Untuk SATU (1) storytelling.

4. SERVIS AYAT STATUS BERISI

Detail seperti berikut:
Satu perenggan ada 4 -5 baris.

2 perenggan   - RM5
4 perenggan - RM10
Lebih 5 perenggan -RM15

Untuk SATU (1) status.

ATAU

Ambil saja pakej ini

RM 195 untuk 30 status FB BERISI.

Servis ini sesuai untuk FB Personal dan FB PAGE .

Produk yang diterima ialah berkaitan :
1. Perkhidmatan
2. Kewangan
3. Pakaian muslimah
4. Tudung
5. Seni
6. E-book
7. Buku
8. Produk kesihatan
9. Makanan
10. Lain-lain jika bersesuaian.

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK PERBINCANGAN LANJUT.

0192095522

Jika whatsapp sila beritahu nama dan untuk servis penulisan.

Terima kasih.

Comments

Post a Comment

Saya suka jika anda yang mengunjungi blog saya meninggalkan jejak disini. Segala perkongsian saya adalah pandangan peribadi sahaja.

Popular Posts